avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... service televizor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

service televizor

Am cumparat un televizor acum 4 ani marca samsung care sa defectat acum cateva saptamani.
L-am dus la service samsung si am primit raspuns ca piesa defecta nu se mai gaseste.
Intrebarea ar fi nu este obligat producatorul sa asigure pise pentru o anumita perioada de timp pentru un produs. Perioada medie de functionare este de 5 ani din cate am citit eu pe site la samsung
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexis45 , utilizator 21:07, 29 Septembrie 2011
Aveti perfecta dreptate.Exista obligativitatea ca timp de minim 5 ani dupa lansarea pe piata a unui produs producatorul sa ofere service si componente si in perioada de postgarantie.Numai ca este vb de data lansarii produsului nu de data la care l-ati cumparat dvs.Daca se mai afla in garantie cu siguranta ar fi fost inlocuit cu un alt model

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia produsului final si a componentelor Andrei_78 Andrei_78 Buna ziua. Acuma 4 ani am cumparat un laptop si evident i s-a dus acea garantia de 2 ani. Problema este ca deja mi s-a stricat placutele RAM, iar firma ... (vezi toată discuția)
Probleme cu televizorul, ce drepturi am ? laurentiuo laurentiuo am cumparat acum aproximativ 2 luni un televizor led. inca de la inceput am avut probleme cu el in sensul ca mi se deformeaza imaginea ca si cum ar pierde ... (vezi toată discuția)
Garantie samsung galaxy s5 in contact cu apa beast_yoo beast_yoo Buna seara, Acum 2 luni am cumparat un telefon Samsung Galaxy S5 de la Vodafone... In garantie ascest telefon are specificatia \\"Rezistent la apa\\"... am ... (vezi toată discuția)