avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartizarea caldurii pe partile comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartizarea caldurii pe partile comune

As dori s-ami spuneti care sunt normele de repartizare a caldurii pentru sezonul rece 2011-2012 la un bloc cu 27apartamente din care 13 apartamente au centrala proprie, cat la % din factura se repartizeaza pentru partile comune?.
Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:32, 2 Octombrie 2011
daca nu aveti aparate de masurare a consumurilor va trebui sa le stabiliti in baza Ordinului MLPAT nr.29/1993 pentru aprobarea Normativului-cadru privind contorizarea apei si a energiei termice la populatie, institutii publice si agenti economici..
Aveti repartitoare? Daca da, urmariti discutia:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea consumurilor de energie termica în condominiu dumitruivascu1941 dumitruivascu1941 Buna ziua, 1) Va rog sa-mi precizati daca ORDINUL nr. 343/2010 (*actualizat la data de 29 iulie 2010*) publicatã în MONITORUL OFICIAL nr. 528 din 29 ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari- modul de repartizare a consumurilor de energie termica roxana moldovan roxana moldovan Din toate normele si ordinele existente nu apare o fumulra de calcul al cheltuielilor aferente consumurilor de energie termica aferente apartamentelor detinute ... (vezi toată discuția)
Apa pausal Raileanu Eugenia Maria Raileanu Eugenia Maria Suntem 66 de apartamente. 64 avem apometre 2 apart . Nu au. Cum plătesc cele 2 apart. Au o cotă de plata de m3? (vezi toată discuția)