avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartizarea caldurii pe partile comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartizarea caldurii pe partile comune

As dori s-ami spuneti care sunt normele de repartizare a caldurii pentru sezonul rece 2011-2012 la un bloc cu 27apartamente din care 13 apartamente au centrala proprie, cat la % din factura se repartizeaza pentru partile comune?.
Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:32, 2 Octombrie 2011
daca nu aveti aparate de masurare a consumurilor va trebui sa le stabiliti in baza Ordinului MLPAT nr.29/1993 pentru aprobarea Normativului-cadru privind contorizarea apei si a energiei termice la populatie, institutii publice si agenti economici..
Aveti repartitoare? Daca da, urmariti discutia:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea consumurilor de energie termica în condominiu dumitruivascu1941 dumitruivascu1941 Buna ziua, 1) Va rog sa-mi precizati daca ORDINUL nr. 343/2010 (*actualizat la data de 29 iulie 2010*) publicatã în MONITORUL OFICIAL nr. 528 din 29 ... (vezi toată discuția)
Apa pausal Raileanu Eugenia Maria Raileanu Eugenia Maria Suntem 66 de apartamente. 64 avem apometre 2 apart . Nu au. Cum plătesc cele 2 apart. Au o cotă de plata de m3? (vezi toată discuția)
Repartizare costuri de apa rece fara ct functionala kcristianoprea@yahoo.fr kcristianoprea@yahoo.fr Buna ziua, Va rog sa imi spuneti baza legala si cati metri cubi de apa rece imi revin, sau cum se imparte factura de apa rece a blocului, daca nu am ... (vezi toată discuția)