avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de sponsorizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de sponsorizare

am si eu o problema....
o societate a inregistrat pierderi fiscale si are un contract de sponsorizare cu o institutie. Contractul in sine a expirat, insa partile ar dori incheierea unui alt contract in acest sens. Problema este ca societatea este pe pierderi si nu poate sponsoriza in aceste conditii. Ce alta modalitate juridica s-ar putea utiliza pentru a se remite lunar aceasta suma de bani institutiei sponsorizate?
Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 19:03, 9 Septembrie 2008

Intocmirea unui contract de prestari servicii de catre institutie ( conforme cu obiectul de activitate sau posibilitati lucrative ale angajatiilor) catre societate ( conforme cu necesitati firesti ).

Dai ajutor gratuit cand ai posibilitatea.

Cand nu poti soliciti in schimb un serviciu de care ai nevoie.

Sau treci de perioada mai "neagra" si apoi ajuti din nou.

da , multumesc mult pentru sugestie, singura problema ar fi ca institutia respectiva e o primarie, si nu prea pot sa ma gandesc ce contract de prestari servicii s-ar incheia cu ei

Sa va predea niste cursuri ca altceva nu au voie sa faca angajatii primariei.

Sunt lucratori din primarii care au ce sa va invete. Multi au fost "pe dincolo" cum zic unii si au ce sa va spuna.

Dar e bine sa fiti atent la corespondenta dintre cursul solicitat si nevoile reale ale firmei.

da, e o varianta viabila, singura la care ma pot gandi si eu, dar sumele nu sunt foarte mici, tocmai de aceea nu stiu ce cursuri se pot face.... Dar, e drept altceva nu prea gasesc nici eu....
Puteti face o asociere in participatiune.

Alte discuții în legătură

Factura consultanta catre tert inclusa in cheltuielile de sponsorizare CristiC1985 CristiC1985 Buna ziua, Va cer sfatul in urmatoarea problema: este posibila includerea unei facturi de consultanta intre cheltuielile efectuate din suma sponsorizata? ... (vezi toată discuția)
Asociatiune in participatiune cucuca cucuca Poate o institutie publica, cum ar fi o scoala, care are, conform legii, personalitate juridica proprie, sa incheie cu o societate comerciala o asociere in ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatiune - legalitate incheiere intre asociatii srl Sov Consulting Sov Consulting Se da o S.R.L. cu doi asociati (fifty/juma\'). Asociatii acestei S.R.L. pot incheia un contract de asociere in participatiune (tot cu cote de 50%/half)? (vezi toată discuția)