avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Restrictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Restrictie

Buna ziua.
As dori sa aflu daca exista posibilitatea de a obtine o restrictie pentru o persoana, respectiv frate, de a se apropia de casa in care locuiesc. Mentionez ca sunt unicul proprietar al locuintei.
Daca este posibil a obtine restrictia care este procedura si ce costuri implica.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:52, 29 Septembrie 2011
Nu exista, nu veti obtine.
Daca vine la dvs, face scandal sau va loveste sau intra fara permisiunea dvs in locuinta/curte, faceti plangere la politie pt tulburarea lunistii publice, pt loviri si alte violente, pt violare de domiciliu.. dupa caz
Parerea mea este ca se poate obtine o astfel de interdictie dar numai in caz exceptional.
Trebuie dovedit temeinic, indubitabil, in fata instantei civile ca se impune o asemenea masura.

In penal in clipa de fata nu exista o reglementare care sa va ajute.
Puteti incerca o plangere penala insa daca nu este vorba de o infractiune nu veti obtine niciun rezultat.
Se poate incerca sa va angajati avocat daca acesta va ajunge la concluzia ca ar gasi totusi o infractiune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata dat in judecata cristinaasta cristinaasta Buna ziua! Stau in casa bunicilor paterni care mi-au facut acte de vanzare cumparare cu clauza de intretinere viagera, il sm vecin pe tatal meu careai mereu da ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu maara maara Buna ziua. In urma cu 1 an de zile a intrat in locuinta mea fostul sot cu iubita acestuia,m-au agresat si injurat.Acest fapt se intampla seara pe la ora 19. ... (vezi toată discuția)
Cum decad tatăl din drepturi ? Irina19961980 Irina19961980 Buna ziua, eu si tatăl copilului nu suntem căsătoriți dar stam in aceiași casa, el a inceput sa se poarte foarte urat, ma înjura tot timpul de fata cu ... (vezi toată discuția)