avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum decad tatăl din drepturi ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum decad tatăl din drepturi ?

Buna ziua, eu si tatăl copilului nu suntem căsătoriți dar stam in aceiași casa, el a inceput sa se poarte foarte urat, ma înjura tot timpul de fata cu copilul, de cateva ori a dat in mine, bea foarte mult si as vrea sa stiu daca sunt suficiente niste înregistrări cand el ma înjura foarte rau ca sa pot scapă definitiv de el. Copilașul nostru are 2ani si este foarte vulnerabil la certurile nostre, cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai stea in preajma unui asemenea om.
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 12:25, 17 Septembrie 2017
Daca va despartiti de el si locuiti in alta parte veti evita aceasta situatie.
Decadere nu veti obtine.
El va obtine probabil un program de vizita in prezenta dvs. cat este mic copilasul.
Daca va angajati avocat vorbiti si cu acesta sa va sfatuiasca cum sa procedati in raport de tot cu vizita...
Indicat este sa obtineti initial un ordin de protectie impotriva concubinului,eventual sa va cautati alt domiciliu si ulterior sa va ganditi la o autoritate parinteasca exclusiva.
Din păcate ordinul de restricție este foarte greu de obținut... O sa încerc sa montez o camera de filmat in casa pentru a înregistra cum se poarta. Sper sa pot face asta pentru ca este o influența negativă asupra copilului meu... Multumesc pentru raspuns , o zi buna.
Camera montata in casa poate duce la nulitati procedurale.
Adica sa aveti probe nule.
Incercati sa vedeti cum sa procedati ca sa faceti ceva care sa va ajute.
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nici nu aveți calitatea procesuala pentru a cere decăderea din drepturile părintești.
Luați-vă gândul de la decădere din drepturi, și mai bine mutați-vă în altă parte.

Alte discuții în legătură

Putem sa decadem din drepturile parintesti un tata? raducristiana62 raducristiana62 acest tata fost consumator de stuperfiante actualmente comsumator de bauturi alcoolice si scandalagiu. a fost arestat pentru furt .in prezent nu ajuta cu nimic ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele ne amenință, pe mine și familia mea, că ne omoară și ne dă foc la casă, iar acum spune că vine și ia copilul cu forța. aș avea șanse să obțin custodia totală? Dia2017 Dia2017 Bună ziua! Ma numesc Diana,în urma unei relatii a rezultat un copil,care la momentul respectiv are 2 ani și 4 luni. Eu cu tatăl copilul am avut multe ... (vezi toată discuția)
Fostul sot ma hartuieste. ce pot sa fac? dj_ane2001 dj_ane2001 am divortat la notar in august 2013 cu conditia ca fatita o sa locuiasca cu mine, iar eu in urma partajului o sa-i cedez toate bunurile in afara de masina pe ... (vezi toată discuția)