avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie cercetare/urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie cercetare/urmarire penala

partea vatamata, inculpatul, si martorii trebuie sa dea declaratie atat in timpul cercetarii penale cat si in timpul urmarii penale?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:56, 30 Septembrie 2011
trebuie sa dea declaratii ori de cite ori organele de cercetare / urmarire penala solicita acest lucru.
Da, sub aspect practic si legal chemarea la audiere se face de cate ori considera necesar organul judiciar.
Am inteles acest lucru, insa partile si martorii pot fi citate doar o singura data, in faza de cercetare penala, si sa nu mai fie citati in faza de UP ?
De cate ori este necesar in vederea stabilirii adevarului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere martor. iup? valyd11 valyd11 Un martor a primit citatie de la politie pentru audiere. Acest lucru inseamna ca a inceput urmarirea penala? Partea vatamata nu a primit nici un raspuns, ... (vezi toată discuția)
Audierea martorilor in faza de urmarire penala alexandra.a1404 alexandra.a1404 As dori sa stiu daca audierea martorilor in faza de urmarire penala este obligatorie a se face in prezenta inculpatului sau a reprezentantului acestuia, atita ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de procedura anchetei / cercetarii / urmariii penale dia22 dia22 Buna ziua Care este cursul unei anchete care incepe cu o reclamatie facuta la politie pentru distrugerea unui parbriz de masina al mamei mele, de catre ... (vezi toată discuția)