avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se intampla cu pens de intret pe perioada derularii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se intampla cu pens de intret pe perioada derularii proc de diminuare pensie?

Fostul sot intentioneaza sa initieze actiunea de diminuare a pens de intret.Ce se intampla cu pensia de intretinere in aceasta perioada? Ma intereseaza sa stiu daca este obligat sa plateasca lunar fara intrerupere, suma stabilita initial pe toata durata procesului. Mentionez ca exista o hot jud definitiva pentru validarea popririi pensiei de intretinere .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 16:52, 29 Septembrie 2011
obligatia de plată a pensiei ramâne neschimbată așa cum a fost stabilită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara laurali laurali Buna seara, In urma divortului instanta a stabilit o pensie alimentara pentru copil, pensie pe care tatal refuza sa ne-o dea pe motiv ca decizia inca nu ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuiesc trimise angajatorului pentru pensie de intretinere? Dobrin Brasov Dobrin Brasov Buna ziua! As vrea sa stiu ce acte trebuie sa trimit la firma sotului pt. plata pensiei de intretinere minor? si cine ar trebui sa trimita aceste acte : eu ... (vezi toată discuția)
Care ar fi cea mai adecvata modalitate ralu_2008 ralu_2008 care ar fi cea mai adecavata modalitate de a CONSTRANGE un parinte sa-si indeplineasca obligatia de a plati lunar pensie de intretinere minor stabilita prin ... (vezi toată discuția)