avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... suspendare judecata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

suspendare judecata

daca un proces se suspenda ca urmare a neprezentarii partilor la proces, ce se intampla cu amenda pe care a primit-o reclamantul procesului verbal ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:19, 29 Septembrie 2011
executarea ei va ramine suspendata pina la interventia perimarii. din aceasta cauza nu uitati sa depuneti cerere de repunere pe rol a dosarului intr-un termen de 1 an de zile de la data suspendarii, altfel perimarea va anula actele procedurale efectuate si pv devine titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere amenda contraventionala slv_i slv_i Buna ziua!ma aflu intr-o situatie mai complicata, sper sa ma poata ajuta cineva...am facut plangere impotriva procesului/verbal de contraventie in termenul ... (vezi toată discuția)
Se poate cere repunere pe rol in cazul in care am primit citatie in vederea constatarii perimarii? la100 la100 in 2009 am facut o contestatie unui proces verbal incheiat de ratb.initial judecata a fost suspendata din cauza neprezentarii partilor.apoi am depus o cerere ... (vezi toată discuția)
Suspendare judecata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna Ziua ! Am o problema de lamurit si sper sa o pot face cu ajutorul dumneavoastra. In luna martie a acestui an am primit o amenda de circulatie pentru ... (vezi toată discuția)