avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate cere repunere pe rol in cazul in care am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate cere repunere pe rol in cazul in care am primit citatie in vederea constatarii perimarii?

in 2009 am facut o contestatie unui proces verbal incheiat de ratb.initial judecata a fost suspendata din cauza neprezentarii partilor.apoi am depus o cerere de repunere pe rol si inca una pentru ca judecata sa aiba loc in lipsa partilor (2010).a avut loc a doua suspendare pe motivul urmator: nu am semnat plangerea in original, desi nu stiam ca trebuie sa fac asta.acum am primit citatie in vederea constatarii perimarii si si aici este mentionata o semnatura al carei context nu il cunosc.as vrea sa stiu, daca se poate, ce se intampla mai departe daca nu ma prezint la judecatorie sau in cazul in care ma prezint, daca se incheie aici totul sau se mai poate repune pe rol si ce implica asta. multumesc
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2011
la100, utilizator
Cel mai recent răspuns: la100 , utilizator 15:37, 27 Mai 2011
Nu se mai repune pe rol. Citatia cu termenul respectiv, ati primit-o tocmai pentru ca a intervenit perimarea.
Va multumesc pentru raspuns. As mai avea totusi o intrebare. Trebuie sa ma prezint obligatoriu in instanta sau perimarea se constata prin ajungerea la termen? Apoi se revine la situatia initiala? Adica eu raman cu amenda? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment suspendat ContSters102066 ContSters102066 Va rog am nevoie de pareri situatia este urmatoarea: 1. cerere de declansare a procedurii de faliment introdusa in data de 03.03.2008 iar termenele de ... (vezi toată discuția)
Suspendare si perimare proces Dorinel_77 Dorinel_77 Asociatia ma dat in judecata pentru neplata fond reparatii,deoarece asociatia a strans fond reparatii fara o hotarare a adunarii ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol(recurs) ContSters281842 ContSters281842 ESTE POSIBIL REPUNEREA PE ROL DE DOUA S-AU MAI MULTE ORI A UNUI PROCES(RECURS)INTR-UN INTERVAL DE UN AN DE ZILE,S-AU LA DOI ANI DE ZILE?(MENTIONEZ FAPTUL CA NU ... (vezi toată discuția)