avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... RENUNTARE ABONAMENT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

RENUNTARE ABONAMENT

Buna seara exista cumva vreo lege care-mi permite sa renunt la abonament la un operator de telefonie mobila inainte de expirarea celor 2 ani de contract incheiat cu ei?
Daca da cum pot face acest lucru,ce efecte exista si ce lege exista in acest sens care imi permite sa termin cu aceasta firma de telefonie mobila inainte de cei 2 ani stabiliti in contract?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:52, 30 Septembrie 2011
Puteti renunta la contract oricand.Singura conditie ar fi achitarea integrala a abonamentului pt intreaga perioada contractuala.Cititi contractul pe care l-ati incheiat cu firma de telefonie mobila.
Legea 161/2010 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 497 din 19 iulie 2010:

www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2011
lia_alexe, utilizator
legea 161 nu te absolva de plata despagubirilor, decat daca sunt mentionate intr-un cuantum fix (de ex. 100 euro indiferent de mom la care denunti).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sticeva de noul proiect de lege prin care s-a scos taxa de reziliere inainte de terminarea unui contract daca a fost publicat in monitorul oficial?? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contract abonament telefonie ContSters159316 ContSters159316 [b] stimati colegi, am urmatoarea situatie :\ persoana juridica are contract abonament cu firma de telefonie pentru un nr de 100 numere si dorim ... (vezi toată discuția)
Renuntare la abonament mirceapopescu64 mirceapopescu64 BUNA SEARA,VA ROG SA-MI SPUNETI DACA EXISTA,INTRADEVAR O LEGE CARE IMI DA DREPTUL SA RENUNT LA ABONAMENTUL DE TEL MOBILA INAINTE DE EXPIRAREA CONTRACTULUI? (vezi toată discuția)