avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cai de atac dupa mica reforma in justitie(Legea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cai de atac dupa mica reforma in justitie(Legea 202/2010)

o cauza penala trimisa la rejudecare,ce cai de atac are dupa legea 202 din 2010?
Cel mai recent răspuns: EUlavy , utilizator 07:16, 30 Septembrie 2011
Trebuie sa spuneti despre ce infractiune este vorba.
Are caile de atac conforme cu Legea nr 202/2010.
Adica se va aplica legea noua.
Daca legea noua nu mai prevede calea de atac a apelului nu va mai exista apel, ci doar recurs.

In caz de plangere impotriva solutiei procurorului nu mai aveti recurs.
Explicati pe larg situatia la care va referiti pentru a putea fi ajutat cu raspunsuri care sa va foloseasca in mod real.
mda...am fost condamnat pentru infractiuni la regimul sivic - folosire ilegala de ciocan art.112 Codul silvic ;in apel am obtinut casarea si trimiterea la rejudecare (inainte de Legea 202/2010); daca solutia la rejudecare nu imi este favorabila,ce cai de atac mai am inafara de recursul la Curtea de Apel? Se pare ca domnii judecatori nu prea inteleg silvicultura asta#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta nu s-a pronuntat asupra unei fapte din rechizitoriu - motiv de casare dharalamb dharalamb nepronuntarea instantei de fond pe unul din capetele de acuzare din rechizitoriul procurorului, poate constitui un motiv de casare a hotararii primei instante ... (vezi toată discuția)
procedura penala marianavacaru marianavacaru in anul 2009 o judecatorie pronunta o hotarire intr-o cauza penala.Aceasta hotarire este atacata cu apel de catre parchet si de catre inculpati.Se judeca ... (vezi toată discuția)
Trimitere spre rejudecare? seb_aku seb_aku am facut recurs la ICCJ impotriva unei condamnari cu suspendare sub supraveghere, condamnare de 3 ani pt grup infractional organizat si complicitate la ... (vezi toată discuția)