am realizat venituri din activitati independente anul trecut , am uitat sa depun pana la 15 mai declaratia 200, am primit notificare azi- cu scrisoare recomandata- trimis din 15 sept , scrisoara negasindu-ma acasa am ridicat-o azi in urma avizului de la posta,
am inteles ca potrivit OG 92/2003 cap 219 cu (3) o sa primesc o amenda contraventionala, intrebare de la cine ? fiind prima abatere fiscala cat o sa imi dea? exista sanse la un minim - se poate astfel de amenda achita in 48 de ore pt a plati 50 % ?
de asemenea 15 zile de la primirea notificarii pot sa depun totusi declaratia 200, o depun maine dar primirea notificarii cum se considera - de cand am primit avizul de recomandata de la posta sau din momentul cand am ridicat scrisoara de la posta ?
Declaratie 390
Rviorela
Am depus anul trecut declartia 390, pe posta, fara a atasa cd cu xml-ul declaratiei. Care sunt consecintele? Mai am vreo sansa sa primesc doar avertisment, ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.