avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat

Buna ziua!As dori sa pun o intrebare.Mi s-a expirat buletinul,as dori sa-mi fac domiciliul ín alt judet la un prieten,dar proprietarul casei(tatal prietenului) a murit si casa este inca pe numele tatalui mort. cum poate sa ma ia in spatiu ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:59, 30 Septembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Nu va poate ajuta prietenul - nu este inca proprietarul imobilului.

Doar dupa dezbaterea succesiunii si obtinerea certificatului de mostenitor isi va putea da acordul sa va stabiliti domiciliul in acea casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! poti sa îți faci buletin de identitate daca ești ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Buna ziua! Poti sa îți faci buletin de identitate daca ești mostenitor daca mama traieste si nu doreste sa te ia in spațiu? Exista posibilitatea aceasta? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. parintii mei au dobândit un imobil in urma cu 30 ... euintreb10 euintreb10 Buna ziua. Paritntii mei au dobândit un imobil in urma cu 30 de ani. Tata a murit, chitanta de mana fiind pe numele lui. Am acceptat succesiunea , cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa mă ajutați cu niste sfaturi. mama mea, ... Aiordan Aiordan Buna ziua. Va rog sa mă ajutați cu niste sfaturi. Mama mea, împreună cu cele două surori ale ei, au moștenit un teren cu casa, atunci când au murit ... (vezi toată discuția)