avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Parintii mei au dobândit un imobil in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Parintii mei au dobândit un imobil in urma cu 30 ...

Buna ziua.

Paritntii mei au dobândit un imobil in urma cu 30 de ani. Tata a murit, chitanta de mana fiind pe numele lui. Am acceptat succesiunea , cu certificatul de calitate de Moștenitor , nu imi pot face buletin. Curand voi merge in instanța pentru a dezbate succesiunea dar pana atunci cum pot rezolva problema buletinului , momentan am unul temporar ...
Exista o varianta pentru a rezolva aceasta probelma inainte de a astp sa se termine procesul cu actele ?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:06, 16 Septembrie 2020
Da. Sa apelați la o ruda/cunostinta/prieten, care să fie dispus să vă ia în spațiu și să vă faceți buletinul pe adresa respectiva.
Multumesc si apreciez raspunsul dvs.
( imi cer scuze ca nu am menționat faptul ca nu dorim sa schimbam adresa pe c.i).
Ideal ar fi daca exista posibilitatea pe aceeași adresa...
Este vb de uzucapiune si nu am vrea sa schimbam adresa de la domiciliu.

Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inteleg ca nu vreti, însă pentru imobilul în care doriți să vă stabiliti domiciliul, nu aveti acte de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin dupa casatorie alynalexandra alynalexandra Buna ziua, m-am casatorit de curand si acum trebuie sa ne schimbam buletinele, cum trebuie sa fac in conditiile in care locuim in apartamentul parintilor mei ... (vezi toată discuția)
Fara buletin (lipsa act spatiu) VERONICA56 VERONICA56 Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.Este vorba de o femeie careia i-a expirat buletinul de identitate de 2 ani si nu-l poate preschimba fiindca nu are un ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)