avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de studii platit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de studii platit

am 46 ani lucrez in spital ca asistent medical si in acelasi timp sunt studenta la asistenta medicala in cadrul facultatii de medicina ,continuare de studii ,cu taxa, an terminal ,va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la concediu de studii platit,nu am beneficiat deloc de concediu platit ptr studii sau pregatire profesionala ,va multumesc

Alte discuții în legătură

Asistenta medicala licentiata rus adela rus adela Buna ziua , ma numesc Rus Adela și as dori sa știu ce as putea face sa am un salariu corespunzător studiilor. Sunt absolventa a ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt asistent medical (studii medii) in cadrul unui ... violetavio violetavio Buna seara! Sunt asistent medical (studii medii) in cadrul unui spital municipal. Am decis sa-mi perfectionez studiile, am dat admitere in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Asistent medical cu studii superioare Alexandra Anca Alexandra Anca Sunt asistent medical cu studii postliceale si lucrez in departamentul de ANESTEZIE -TERAPIE INTENSIVA cu competenta in TRANSFUZII. Sunt student in anul IV la ... (vezi toată discuția)