avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am divortat in urma cu 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am divortat in urma cu 3 ani

buna dimineata am divortat in urma cu 3 ani si copilul mia fost incredintat mie la mama prin sentinta judecatoreasaca irevocabila doresc sa stiu daca imi pot scoate copilul din tara fara acordul tatalui copilul meu are 15 ani acum va multumesc mult si astept raspunsul dv.
Cel mai recent răspuns: geny33 , utilizator 08:57, 30 Septembrie 2011
da, Puteti face acest lucru, in baza hotararii judecatoresti definitive si irevocabile.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii iesire din tara cu minor camy29 camy29 daca sunt divortata de sotul meu iar legea mia dat mie copilul pentru ca nu sa prezentat la divort pot iesi cu copilul din tara fara acordul lui? (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara bela@hotmail.com bela@hotmail.com buna ziua, doresc sa intreb daca in urma unei hotariri judecatoresti, minorului i s-a stabilit domiciliul la mama fara ca tatal sa solicite drept de vizita, ... (vezi toată discuția)
Custodie totala Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! Am si eu o intrebare: ce inseamna custodie totala? Citez din sentinta de divort: \"Incredinteaza la reclamanta reconventionala spre crestere si ... (vezi toată discuția)