avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Absolvent (neabsolvent) de liceu - ajutor de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Absolvent (neabsolvent) de liceu - ajutor de somaj

Buna ziua, as avea o intrebare, daca poate sa ma ajute cineva: am un nepot care a terminat liceul dar nu a luat bac-ul nici in vara nici acum in toamna. Intrebarea ar fi: poate beneficia de ajutor (indemnizatie) de somaj. Multumesc daca poate cineva sa scrie ceva si va doresc toate cele bune si un weekend placut :luck:=D>
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:49, 30 Septembrie 2011
Buna ziua. Nepotul dvs. ar fi beneficiat de ajutor de somaj daca si-ar fi depus dosarul in termen de 60 de zile de la finalizarea studiilor de liceu.
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
Ariel_tm, utilizator
Multumesc mult, finalizarea fiind considerata cand ? iunie 2011 ?. Merci
Probabil in iunie, cind s-a incheiat situatia anului scolar. Oricum, si daca cele 60 de zile se calculeaza incepind cu luna iulie, este tirziu acum... :(
1. Absolvent de liceu este cel care a terminat si ultimul an si nu are nici o corigenta.
2. Absolventul de liceu poate fi cu sau fara bacalaureat.
3. Data absolvirii este precizata in adeverinta data de scoala si este data la care s-a terminat anul pentru toti elevii ultimului an sau data cand elevul respectiv a luat ultima corigenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie de somaj daca nu dau bacalaureatul? Alexandere Alexandere Am si eu o intrebare,am terminat de curand liceul \\"12 clase\\" si m-am inscris la bac,dar nu cred ca doresc sa dau bacul anul acesta.Intrebarea este daca nu ... (vezi toată discuția)
De cand curg cele 60 de zile de la absolvirea unei institutii de invatamant ? rrobyfm rrobyfm Buna ziua. am o cunostinta care a absolvit liceul in sesiunea IUNIE-IULIE 2011. V-as ruga sa-mi spuneti si mie de la ce data se scurg cele 60 de zile in care ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa absolvirea liceului a_li_na a_li_na Buna ziua, dupa cate zile pot depune dosarul pentru somaj dupa absolvirea liceului? (vezi toată discuția)