avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul muncii

in data de 01.09.2011 am avut 180 zile de C.M. dupa care m-i sa propus inca 90 zile prin comisie ministeriala. Mi-a fost trimis dosarul la Bucuresti si mi-au spus ca pana vine raspunsul dureaza 1-1/2. Eu din 04.09.2011 nu mai am concediu si de la serviciu vreau sa ma puna nemotivat sa sa-mi i-au concediu fara salar pana imi vine raspunsul.Se poate da C.M. retroactiv daca dureaza 1-2 luni pana vine rasp.?

Alte discuții în legătură

Accident de munca dmhyou dmhyou Tata a avut un accident de munca prin care si-a pierdut 3 degete de la o mana, la servici, as vrea sa stiu dupa 90 zile de medical, urmeaza inca 90 zile de la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical valentin60rot valentin60rot Buna seara. Datorita unei umflaturi a pleoapei de un an de zile, care dupa multe internari prin spitale (angio rmn, biopsie si tratamente cu corticosteroizi) ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata lavinia_45 lavinia_45 Luna trecuta am depus o cerere pentru concediu fara plata-30 zile, motivul fiind unul bine intemeiat. Ma aflu sub tratament cu interferon si nu mi se mai poate ... (vezi toată discuția)