avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retragere dosar studii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retragere dosar studii

Buna ziua!
In anul 2009 m-am inscis sa urmez masterul. Am intrat pe un loc cu taxa. Din cauza locului de munca si a faptului ca nu locuiam in orasul in care se afla universitatea, ci intr-un oras situat la 50 de km, si trebuia sa fac naveta, NU am apucat sa semnez contractul de studii si am fost exmatriculata prin nesemnare de contract. Mentionez ca am achitat doua rate (din cele patru) a primului an de studii. Intrebarea mea este daca va trebui sa achit si restul taxei cand ma voi duce sa-mi retrag dosarul pentru ca am nevoie de diploma de bacalaureat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: RalucaAndrei , utilizator 11:28, 2 Octombrie 2011
Pai daca v-a exmatriculat , ce sa mai platiti ? Mergeti si va luati diploma de bacalaureat . Bine dar cum vi s-a comunicat aceasta exmatriculare ?
Oricum de platit nu aveti nimic de platit , mergeti fara tema si va luati diploma de bacalaureat.
Am fost contactata telefonic de catre secretariatul facultatii. Eu am tot incercat sa ma intalnesc cu indrumatorul pe care il aveam, dar cand ma duceam eu acolo nu il gaseam niciodata, desi stabileam cu dumnealui sa ne intalnim pentru a semna acel contract.
Am sa ma duc sa imi iau diploma. Am nevoie de ea pentru a-mi ridica diploma de inginer care se afla la cu totul alta universitate, in alt oras decat cel unde m-am inscris la master.
Multumesc mult de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea refuza sa imi restitutie diploma de bacalaureat robogdaniasi robogdaniasi buna ziua.am fost student la facultatea de medicina veterinara din iasi la zi/taxa timp de un an jumatate.in anul 2 sem 2 am renuntat la facultate din motive ... (vezi toată discuția)
Admitere masterat pe locuri de la buget valentina370 valentina370 Buna tuturor, am fost admisa in 2010 pe unul dintre locurile de la buget de la Universitatea Politenica Bucuresti, insa dupa admitere nu m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberãrii diplomei de bacalaureat de cãtre facultate delippity delippity Bună ziua! Sunt student în primul an la Facultatea de Jurnalism în regim cu taxă. Am fost exmatriculat datorită faptului că nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)