avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Furnizori internet - exceptia de neexecutare a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Furnizori internet - exceptia de neexecutare a obligatiilor

Am un proces cu un furnizor de internet, care a pornit de la faptul ca furnizorul meu de internet nu mi-a oferit serviciile de internet contractate (serviciul nu a fost functional, existand intreruperi constante si nici viteza nu a fost cea promisa prin contract), ca urmare am trimis o notificare prin care am solicitat rezilierea contactului in conformitate cu prevederile contractuale la sfarsitul lui aprilie 2010. La aceeasi data am incheiat un alt contract cu un alt furnizor. Furnizorul initial a emis o factura aferenta lunii mai si a solicitat sa o platesc. S-a ajuns la proces avand in vedere faptul ca nu am fost de acord sa platesc aceasta suma. In fata instantei am invocat exceptia de neexecutare si am depus contractul incheiat cu noul furnizor ca dovada a faptului ca nu am mai beneficiat in luna mai de serviciile primului furnizor. Instanta a respins exceptia invocata de catre mine si m-a obligat sa platesc.
As dori sa fac apel. Ce probe as putea sa mai aduc sau sa solicit?
M-am gandit sa cer predarea de catre furnizor al rapoartelor la depunerea carora este obligat fiecare furnizor de internet la ANRC(acum ANCOM) cu privire la parametrii afarenti indicatorilor de calitate a furnizarii serviciilor in baza Deciziei nr. 138/2002 emis de ANRC.

Avand in vedere ca acel contract a fost incheiat intre doua persoane juridice nu pot sa merg pe protectia consumatorului.

Am alta posibilitate?

Alte discuții în legătură

Acces la internet / calitatea serviciilor isp crx crx Buna ziua! Problema este legata de accesul la internet si calitatea serviciului respectiv. Localitatea in cauza este comuna Axintele, judetul Ialomita. La ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusa - exceptie procesuala SpeedOfSound SpeedOfSound Buna seara! As dori sa cer sfatul unui profesionist intr-o problema de care m-am lovit recent si vreau sa multumesc anticipat tuturor celor ce doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de conexiuni paralele la aceeasi retea cu acelas ip(posibil) RUJAR RUJAR buna seara, sunt si eu un utilizator de internet in sistemul retea bloc. In urma cu doua zile furnizorul meu mi-a schimbat conexiunea de pe o retea legata la ... (vezi toată discuția)