avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi de autor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi de autor

Buna ziua
Lucrez la un ONG. Doresc sa realizeze un material in powerpoint pe care sa il postez pe blogul asociatiei. PE material apare si o piesa muzicala. Intrebarea mea e daca pot sa pun o piesa muzicala sau imi trebuie ceva drepturi de autor pentru a fae acest lucru
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:20, 30 Septembrie 2011
Buna ziua,

nu puteti folosi piesa respectiva fara acordul autorului ei.

Avocat Costi Boncu
depinde de melodie. In principiu trebuie sa contactati autorul( titularul drepturilor de autor) pentru a incheia un contract cu acesta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi autor - site care are in continut povesti ale diferitilor autori dorina_n2005 dorina_n2005 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: as dori sa realizez un site pe care sa postez diferite povesti (Creanga,Ispirescu,etc).Este voie sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor alex1alex alex1alex As dori sa stiu daca dau un copyright ( drept de autor) la o prezentare power point si ca fundal muzical am folosit mai multe opere ale unor artisti, lezez ... (vezi toată discuția)
Protejarea unei proceduri - copyright sau brevet de inventie ? darian72 darian72 In situatia in care am dezvoltat o procedura, care are aplicabilitate in industria de entertainment cum o pot proteja ? Am observat ca legea dreptului de autor ... (vezi toată discuția)