avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza contabila / asociatie de propietari-cum se ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza contabila / asociatie de propietari-cum se percepe onorariul?

Conform solicitarii politiei,in temeiul unui dosar penal intocmit in baza autosesizarii instantei civile fata de presedintele si administratorul unei asociatii de propietari,urmeaza sa fie efectuata expertiza contabila pentru a se constata intreaga frauda pe care au comis-o administratorul contabil in cardasie directa cu presedintele si cenzorul asociatiei.
Intrucat,s-a dispus urmarirea penala din 30 martie 2011,fata de autorii/inculpatii mentionati mai sus,pentru ”fals,uz de fals,delapidare,abuz in serviciu contra intereselor persoanelor s.a”,toate dosarele existente pe rolul instantelor privind plangeri ale locatarilor din condominiul asociatiei,s-au cumulat cu dosarul penal
urmand a fi efectuata expertiza contabila per asociatie.
Intrebare-La ce suma poate ajunge o asemenea expertiza pentru 3-10 ani in urma?(la aceasta asociatie,in urma cu zece ani,contabil/administrator a fost condamnata penal -cu suspendare-pentru suma de 890.000 lei vechi,nefiind recuperat nici pana in prezent nimic din debit)
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 12:32, 3 Octombrie 2011
Depinde de volumul de munca. Eu cred ca cca 1000-1200 lei va costa expertiza.
Eu cred ca mai mult va costa expertiza contabila, daca vorbiti de analiza documentelor pe 10 ani.
Av.Milos a scris:

Depinde de volumul de munca. Eu cred ca cca 1000-1200 lei va costa expertiza.

Daca costa doar atat / asociatie,adica 460 apartamente,ar fi ok!....
Daca acest tarif ar fi / familie/apartament,ar fi mult mai costisitor.

Va multumesc pentru raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare acte asoc.de propr. RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Stim ca adm. are un minus de 50.000 lei , il vor gasii la verificare. Cum trebuie sa procedam in continuare? (vezi toată discuția)
Expertiza mirusaby mirusaby Iarasi va deranjez cu subiectul expertiza ...fostul presedinte al asociatiei incearca sa-i convinga si pe alti locatari ca nu e corect sa plateasca expertiza ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia tatianahalit tatianahalit istoric problema: -in toamna 2008 a fost cercetata pentru o mare delapidare fosta administratora a unei Asociatiei de Proprietari din Tulcea,procesele sunt in ... (vezi toată discuția)