Iarasi va deranjez cu subiectul expertiza ...fostul presedinte al asociatiei incearca sa-i convinga si pe alti locatari ca nu e corect sa plateasca expertiza contabila in val. de 44 lei /apartament .Eu am afisat la asociatie raspunsul primit de la Ynocenta zilele trecute , dar vad ca dl. fost presedinte in continuare face furori sa zic asa si afirma ca ne face plangere penala si ca ne da in judecata ,pentru cei 44 lei si ca el nu plateste nimic.
Va rog ajutati-ma ...nu mi-e frica mie de plangerea lui ...sau de judecata lui ..pentru ca oricum el nu a fost corect nicicum in decurs de 5-6 ani cat a fost presedinte si aceasta expertiza va face lumina exact pe perioada cat a fost el presedinte (cred ca asta il cam sperie) iar administratorul care a fost cu el in cardasie pe toata aceasta perioada nici macar atestat ...si au facut multe magarii ...iar acum le e frica...
Multumesc ai astept niste sfaturi.
1-Ex presedintele asociatiei de proprietari in ce calitate actuala isi asuma responsabilitatea "sa ii convinga si pe alti locatari ca nu e corect sa plateasca expertiza contabila"?
2-Daca actualul presedinte de asociatie afirma "ca va face plangere penala pentru cei 44 de lei" este evident ca nu cunoaste legislatia in domeniu si ca in situatia in care chiar va formula astfel de plangere,isi asuma responsabilitatea sa suporte un mare soc pentru ca va beneficia de o solutie defavorabila lui
1. In calitate de locatar ...ca locuieste in continuare in acest bloc ....
2. Nu actualul ...tot fostul zice ca ne face plangere penala ...ca el nu a fost de acord cu expertiza si ca el a platit intretinerea la zi ...si bla , bla... Dar Atentie : expertiza a fost hotarata in adunarea generala care a avut loc dupa foarte multi ani ...adica asociatia functioneaza din anul 2000 , dar adunare generala nu a avut loc niciodata...pana anul acesta in luna iunie.
Eu sunt sigura ca ii este frica de ce va scoate la lumina acesta expertiza , nu ca ar conta atat de mult pentru el 44 de lei cat are el de achitat...
Multumesc!
Va rog sa reveniti la subiectul deschis pe aceasta tema. Pentru a intelege ce se intampla in asociatia dumneavoastra este important sa continuati acolo unde ati deschis discutia. www.avocatnet.ro/content/for...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Stampila asociatiei
mirusaby
Buna ziua,
va rog sa ne sfatuiti ,iar intr-o problema: la sfarsitul lunii mai am facut Adunare generala conf. L/230 cu totul legal , in care s-a ales alt ... (vezi toată discuția)