Buna ziua,
va rog sa ne sfatuiti ,iar intr-o problema: la sfarsitul lunii mai am facut Adunare generala conf. L/230 cu totul legal , in care s-a ales alt comitet si un alt presedinte.
Problema este ca vechiul presedinte nu vrea nici acum sa-i dea celui nou stampila asociatiei...motivul ca nu vrea el...ca nu este corect ce am facut ..ca bla , bla.
Noul comitet impreuna cu locatarii prezenti am contractat un expert contabil pentru a face o expertiza pe mai multi ani ,deoarece am dori sa schimbam si administratorul .
Persoana care ar dori sa preia postul de administrator , intr-o discutie cu actualul a descoperit niste nereguli si ne-a sfatuit ca cel mai bine ar fi sa facem aceasta expertiza contabila.
Fostul presedinte tot bate apa in piua sa zic asa ... ca ce ne trebuie expertiza, ca nu e corect ce vrem sa facem , ca ...si uite-asa nu da stampila sa putem semna contractul cu d-na expert, ca ea sa ia actele pentru expertiza.
**Si inca o problema: Vechiul presedinte a platit in avans un avocat pentru a reprezenta asociatia in instanta , in procesele ce vor incepe in octombrie cu unii locatari care au restante . De unde a avut acesti bani? ca nu au aparut pe listele de plata? (cand am intrebat : au spus ca -ce ne intereseaza pe noi?)
Multumesc!
Important este sa aveti actele asociatiei, dosarul de infiintare si CIF-ul in original eliberat de ANAF
Daca aveti acest CIF, mergeti cu el la magazinul de stampile, faceti o noua stampila.
La asociatie intruniti comitetul executiv, faceti un proces verbal prin care declarati stampila veche pierduta si valabilitatea noii stampile pe care o si puneti pe PV pentru amprenta.
Despre banii pe care i-a dat avocatului....nu cred ca i-a dat bani, ci ca a incheiat un contract pentru reprezentare in instanta. Banii pentru prestatia din contract se dau in momentul in care se efectueaza prestatia, nu inainte.
Stampila falsa ?
hector2010
Pe scurt si cat mai la obiect :
Datorita indolentei si nepasarii proprietarilor din imobilul in care locuiesc, asociatia de proprietari a fost inregistrata ... (vezi toată discuția)