avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stampila asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stampila asociatiei

Buna ziua,
va rog sa ne sfatuiti ,iar intr-o problema: la sfarsitul lunii mai am facut Adunare generala conf. L/230 cu totul legal , in care s-a ales alt comitet si un alt presedinte.
Problema este ca vechiul presedinte nu vrea nici acum sa-i dea celui nou stampila asociatiei...motivul ca nu vrea el...ca nu este corect ce am facut ..ca bla , bla.
Noul comitet impreuna cu locatarii prezenti am contractat un expert contabil pentru a face o expertiza pe mai multi ani ,deoarece am dori sa schimbam si administratorul .
Persoana care ar dori sa preia postul de administrator , intr-o discutie cu actualul a descoperit niste nereguli si ne-a sfatuit ca cel mai bine ar fi sa facem aceasta expertiza contabila.
Fostul presedinte tot bate apa in piua sa zic asa ... ca ce ne trebuie expertiza, ca nu e corect ce vrem sa facem , ca ...si uite-asa nu da stampila sa putem semna contractul cu d-na expert, ca ea sa ia actele pentru expertiza.
**Si inca o problema: Vechiul presedinte a platit in avans un avocat pentru a reprezenta asociatia in instanta , in procesele ce vor incepe in octombrie cu unii locatari care au restante . De unde a avut acesti bani? ca nu au aparut pe listele de plata? (cand am intrebat : au spus ca -ce ne intereseaza pe noi?)
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:08, 20 August 2012
Important este sa aveti actele asociatiei, dosarul de infiintare si CIF-ul in original eliberat de ANAF
Daca aveti acest CIF, mergeti cu el la magazinul de stampile, faceti o noua stampila.
La asociatie intruniti comitetul executiv, faceti un proces verbal prin care declarati stampila veche pierduta si valabilitatea noii stampile pe care o si puneti pe PV pentru amprenta.

Despre banii pe care i-a dat avocatului....nu cred ca i-a dat bani, ci ca a incheiat un contract pentru reprezentare in instanta. Banii pentru prestatia din contract se dau in momentul in care se efectueaza prestatia, nu inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietari roenen roenen Vreau sa stiu daca in procesul verbal al Adunarii de Constituire, ca de altfel si celelalte p.v. necesare infiintarii unei Asociatii de Proprietari, termenul ... (vezi toată discuția)
Stampila falsa ? hector2010 hector2010 Pe scurt si cat mai la obiect : Datorita indolentei si nepasarii proprietarilor din imobilul in care locuiesc, asociatia de proprietari a fost inregistrata ... (vezi toată discuția)
Fostul presedinte refuza sa predea actele asociatiei omul-de-langa-tine omul-de-langa-tine Reprezentam Asociatia de proprietari [EDIT] si ne adresam dvs. cu rugamintea de a ne indruma pentru rezolvarea unei probleme urgente si de maxima importanta ... (vezi toată discuția)