avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru CCC si alte venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru CCC si alte venituri

SUNT IN CONCEDIU CRESTERE COPIL;POT INCHEIA IN ACEASTA PERIOADA UN CONTRACT DE PRESTARI SERVICII SAU SA-MI DESCHID UN P.F.?
Cel mai recent răspuns: NICOL31 , utilizator 17:37, 30 Septembrie 2011
1. Veniturile din conventii civile de prestari servicii si din activitatea de PFA sunt venituri profesionale supuse impozitarii care se iau in calculul indemnizatiei pentru CCC.
2. Asadar in timpul CCC nu puteti sa obtineti astfel de venituri pentru ca vi se suspenda indemnizatia pentru CCC.
VA MULTUMESC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului gradadriana gradadriana Buna seara, Sunt profesor suplinitor calificat si am contract de munca pe perioada determinata adica la 31 august 2010 imi inceteaza contractul individul de ... (vezi toată discuția)
Venituri luate in calcul pt indemnizatia cic crisschirita crisschirita Poate beneficia de indemnizatie CIC o persoana care 12 luni anterior nasterii a obtinut venituri exclusiv din conventie civila? (vezi toată discuția)
Conventie civila radu bogdan radu bogdan daca esti in concediu crestere copil si inchei o conventie civila cu o firma iti afecteaza ccc? sunt sanse ca statul sa-mi opreasca ccc si indemnizatia.? (vezi toată discuția)