avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata cu ora in invatamant - indemnizatie de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata cu ora in invatamant - indemnizatie de crestere copil?

va rog sa mi spuneti si mie daca am 5 ore intr o scoala si 7 in alta iar acestia mi au comunicat ca voi fi platita la ora voi beneficia de vechime?
Daca voi avea un copil intre timp voi putea avea indemnizatia de crestere a copilului sau ma va afecta faptul ca am avut doar 12 ore si am fost platita la ora?
rog raspuns avizat
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:57, 30 Septembrie 2011
Mnetionez ca norma este de 18 ore pe saptamana - este posibil intre timp sa completez insa as vrea sa stiu daca in perioada aceasta cand sunt platita la ora se adauga vechime si se considera realizare de venituri profesionale
1. Venitul din plata cu ora, in cazul dvs., este un venit profesional si daca vi se retine impozit este eligibil pentru calculul indemnizatiei pentru CCC.
2. La intrebarea cu vechimea o sa va raspunda altcineva mai informat decat mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Georgiana1188 Georgiana1188 Buna seara! Am o mare nelamurire cu privire la indemnizatia pentru cresterea copilului. Urmeaza sa nasc in luna iunie 2015. Lucrez in domeniul educational- ... (vezi toată discuția)
Caz special - indemnizatie de crestere a copilului 2013 WinstonSmith WinstonSmith Va rog sa expuneti punctul dvs. de vedere privind conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele conditii: 1. Fiind tatal ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil cris1agi cris1agi Buna ziua, sunt o viitoare mamica si ma intereseaza ce se poate face in urmatoarea situatie. Sunt profesor si lucrez la doua scoli, una in sistemul de stat ... (vezi toată discuția)