avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... din acuzator devii acuzat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

din acuzator devii acuzat?

in urma cu ceva timp am facut o plingere penala mentionind ca un primare ma hartuieste incercind sa ma determine sa renunt la un contract de concesiune fara temei legal dupa vo doi ani ma hotarasc sa denunt pricina surpriza vine ca la ancheta procurorului devin falsificator al acelui contract basca depun pentru verificare si ancheta contractul in original pe care il detin ,primarele depune copii si in nr de3 cu diferite adaugirii si neconcrdante vinovat eu amenda penala si nup deoarece fapta e prescrisa da mai da si nup.pentru asa zisa persoana necunoscuta care in cirdasie mo ajutat sa obtin 23mp.de teren ptr concesiune ce ziceti sint bun de plata si plec cu tinichea multi au zis ca politichia e ca curcubeul nu am crezut da asa e ce ziceti am vo cale de atac macar sa pot dovedi ca nu am facu si nu am a stiinta ca so facut fals ca de uzat am facut avind acel contract
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:55, 30 Septembrie 2011
Impotriva rezolutiei/ordonantei de nup puteti face plangere la prim-procurorul parchetului in termen de 20 zile de la comunicare. In caz de raspuns nefavorabil sau de lipsa a unui raspuns in 20 zile, faceti plangere la judecatorie. Termenul pentru sesizarea instantei este tot de 20 zile.
Ar fi bine sa platiti un avocat ca sa mearga la politie sa vada despre ce este vorba.
Nu cred ca este recomandabil sa lasati lucrurile asa desi imi vine foarte greu sa cred ca daca nu este un fals ati putea fi tras la raspundere penala...
Daca este vorba sau nu de un fals se va stabili insa de un expert...
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala cf. art.262 codul muncii Ednis Ednis Am facut o plangere penala la Parchet pt. neexecutarea unei sentinte civile definitive de reincadrare in functie cf. atributiilor din fisa postului.Ce optiuni ... (vezi toată discuția)
Neefectuare expertiza tehnica judiciara bughi69 bughi69 Buna ziua Am facut plangere penala pe abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals. La declaratia data la organul de cercetare penala am solicitat ... (vezi toată discuția)