avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... noul cod penal, maine, in vigoare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

noul cod penal, maine, in vigoare?

unii avocati spun ca sigur intra maine codul penal in vigoare !
pe cine sa mai credem?
Daca nici ei nu stiu, credeam ca singurul care ne putea da o informatie sigura erati Dvs. ;)
Andreea-Ionescu a scris:

Daca nici ei nu stiu, credeam ca singurul care ne putea da o informatie sigura erati Dvs. ;)

Mai sunt si altii!

Pentru cine nu are program de legislatie:
In art. 220 din Legea nr. nr. 71/ din 2011 se prevede:
Art. 220. - (1) Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 511 din 24 iulie 2009, intră în vigoare la data de 1 octombrie 2011.

Darie Tudor a scris:

Am pt. tine o intrebare: Daca in loc de "utilizator" eu scriu, "ministrul justitiei", tu ma crezi?

In niciun caz nu as crede. Iar daca ati fi Ministrul justitiei, cred ca nu ati avea voie sa postati pe avocatnet, datorita functiei detinute.

Si presedintele Romaniei poate posta pe forum daca vrea.
La fel si ministrii...
ba eu cred ca are voie, dar nu stie ce sa scrie ...fiindca nici el nu crede ca va intra vreodata in vigoare NCP.

Alte discuții în legătură

Pedepse alexandra_iuhas alexandra_iuhas as dori sa stiu si eu daca va intra luna aceasta noul mod de executare al pedepselor si legea cu bratarile pentru detinuti. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Noul cod penal sezensezenkitty sezensezenkitty cand intra in vigoare noul cood penal? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Noul codul penal adina 72 adina 72 La ce data va intra in vigoare noul cod penal? va multumesc (vezi toată discuția)