avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doar o parere va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doar o parere va rog

Buna sa va fie inima dragilor si multumesc celui care a infiintat acest site unde ne mai gasim consolarea si ne aflam drepturile acolo unde ne sunt luate,multumesc de asemeni tuturor celor care mi-au raspuns pana acum la intrebari,Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Stiu ca ne aflam cu toti pe aici in ''deriva'' avem atatea intrebari, noi cei fara asa multa stiinta in literea legii asteptam lumina de la voi dragii mei!
Am terminat divortul in sfarsit si desigur azi am partajul,intrebarea mea este: daca o proprietatea se afla pe masa partajului respectiv un teren unde nu aveam construit nimic pe el si asa in lipsa mea deoarece sunt in UK din 2007 se ridica o constructie la cine ar trebui sa apelez? La primaria locala? Pe contractul de vanzare-cumparare al terenului se afla numai numele meu ( unde in art 7 al contractului ai dau drept se superficie sotului meu care este cetatean egiptean numai pe constructie in cazul ridicarii ei si pe toata durata) asta denota ce?
Bineinteles el se afla acolo inca in cine stie ce constructie dar bun ,are dreptul? fiind pe masa partajului in lipsa mea?
Va multumesc si astept ajutor
Antoneta
Cel mai recent răspuns: penny , utilizator 23:12, 30 Septembrie 2011
Constructia s-a ridicat dupa ce ati divortat,corect?Trebuie sa aflati printr-o sesizare cine este titularul autorizatiei de constructie care se emite de primarie.
Va multumesc mult.Sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi cunosc dreptul antoneta70 antoneta70 Buna sa va fie inima,as avea si eu o intrebare dar mai intai sa va explic situatia mea: din nov 2007 am plecat de acasa unde locuiam cu sotul meu, deoarece el ... (vezi toată discuția)
Un sfat, please ;-) penny penny Buna dragilor, O simpla intrebare, sunt in partaj, nimic deosebit dar ma macina o intrebare: In timpul casatoriei cu un cetatean egiptean am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune-drept de superficie taur taur Va rog luminati-ma:help: Dupa partajarea unui teren-loc de casa, pe lotul meu au ramas constructii ale celuilant coproprietar, benefiiciind , banuiesc ,de un ... (vezi toată discuția)