faptul ca intrun proces de divort isi inputerniceste un avocat , in fata unui notar , unde i se pune in vedere ca est obligat sa se prezinte la instanta de fond , insa declara pe propria raspundere ca,va fi plecat la munca in strainatate urmind sa locuiasca in spania , caz in care arata ca nu poate sa se prezinte la instanta de judecata , chear cererea de chemare in judecata o depune avocatul , fara semnatura reclamantullui , tote acestea sunt facute numai sa inpresioneze ca poate sa nu se prezinte la divort, chear tota in acesta perioada nu a lucuit si nici nu a fost la munca in srtainatate , locuind in tara in tot acest timp ,mai depune si o alta declaratie, in care specifica ca se afla deja la munca in strainatate , in tot acest timp in fiecepe zi neam tranzmis mesaje,si il sunam numai sa verific daca ii iesit din tara , care cred ca sunt de folos, in fafa instantei daca va aprecia ca totusi, sa faci asemenea demersuri si sa nuti pese de nime si de nimic , bazindusa ca are sustinatori, care ii rezolva orice , totusi sunt niste acte cu caracter juridic, de care unora nu le pasa ,dar sa mai si avem increderea ca sunt si oameni in sistemul judiciar , care cred ca le pasa ,dar din pacate nu stiu cum sa ma adresez sa fie auzit .