avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrerupere detasare inainte de termen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrerupere detasare inainte de termen

buna ziua,
ma confrunt cu urmatoarea situatie: din 22.10.2010 sunt detasata (impreuna cu alti colegi) de la un s.r.l., cu actionar majoritar consiliul local, catre o alta institutie, tot in subordinea consililui local. ieri, 30.09.2011, am fost anuntata ca mi s-a emis decizia de incetare a detasarii cu data de 03.10.2011, desi eu semnasem pt. un an (21.10.2011), si sa ma prezint la vechiul angajator, desi nu am lucrat nici o zi la el, deoarece si acolo am fost angajata (angajati) dupa ce ne-a expirat un preaviz de la o alta institutie bugetara care ne detasase la angajatorul la care trebuie sa merg luni, 03 oct. m-am interesat si, actualul angajator nu a cerut intreruperea detasarii, ci noul angajator. nemultumirea mea legata de noul angajator este cea legata de postul oferit care este inferior pregatirii mele, umilitor si nu il pot accepta. vreau sa stiu cum pot cere de la ei o alta incadrare, ce drepturi am , sau daca nu, cum ar trebui sa fac sa solicit un concediu fara plata sau sa imi scriu demisia cu acordul partilor, fara preaviz. este normal sa mi se intrerupa detasarea, in conditiile in care niciunuia dintre colegi nu li s-a intamplat acest lucru, colega este in concediu luni si atunci activitatea desfasurata ar trebui intrerupta, desi nu se poate acest lucru, iar seful de acolo aduce un muncitor sa faca treaba mea. pot sa fac ceva , daca sunt nedreptatita? si daca da, ce?
este un pic cam intortocheata situatia mea, de aceea va rog sa ma ajutati si sa imi cereti detalii pentru un raspuns obiectiv din partea dvs.
va multumesc si va doresc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: IORDAN ELENA , utilizator 15:04, 2 Octombrie 2011
revin si va rog din suflet un raspuns pentru a sti ce am de facut maine.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema eu1001 eu1001 buna seara, ma aflu in urmatoarea situatie: sunt detasata de la o institutie bugetara (eu si alti 11 colegi) la o alta din data de 01.07.2010. vechea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire salariala IORDAN ELENA IORDAN ELENA va rog sa-mi spuneti daca pot cere marirea salariului, in urmatoarele conditii: sunt detasata la o inst. bugetara de la un s.r.l. ( tine de cons. local) in ... (vezi toată discuția)
Conditii transfer comisarul66 comisarul66 Va rog daca se poate, sa imi spuneti si mie in ce conditii pot fi transferat.Speta este urmatoarea: -sunt angajat la Directia venit buget local sector 2 ... (vezi toată discuția)