avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen de recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen de recurs

va rog sa-mi spuneti daca am facut un recurs in termen. Sentinta mi-a fost comunicata in data de 15 septembrie 2011, iar recursul l-am inregistrat la instanta in 30 septembrie 2011. Am avut 15 zile pentru a formula recurs. Am respectat art. 101 din C. Pr. Civ.? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:27, 18 Octombrie 2011
Recursul a fost depus in termen.
da.
L-ati depus in termen. Ultima zi in care puteati depune recursul era 1 octombrie, dar intrucat 1 octombrie a cazut intr-o sambata, termenul s-a prelungit pana in 3 octombrie 2011 (art. 101, alin. 5 Cod procedura civila).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de formulare a recursului - tardivitate sau nu? purenciu55 purenciu55 Am facut recurs impotriva unei sentinte. In sentinta recurata mi se spunea ca am 15 zile de la comunicare pentru a formula recurs. Mi s-a comunicat sentinta in ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor ContSters102723 ContSters102723 poate cineva sa ma ajute si pe mine cu o problema ? hotararea instantei am primito joi 28 mai a. c. am introdus recurs in data de luni 15 iunie cum se ... (vezi toată discuția)
Termen si perimare recurs leusan leusan intr-un proces civil,contestare pr-verbal de contraventie,pronuntat in aprilie 2010 dar primit pe 24. 12.2010,in care se specifica cu 15 zile de recurs de la ... (vezi toată discuția)