Buna ziua, as vrea sa aflu ceva pareri in legatura cu urmatoarea problema:
acum o luna am avut un accident din care au rezultat vatamari corporale, vinovat de accident fiind eu. Dosarul la politie s-a rezolvat destul de repede, iar de aici am primit anexa 2 pt. a merge la asiguratorul casco. Desi in anexa2 scrie clar ca nimeni nu a consumat alcool (s-a facut recoltare de sange), cei de la casco mi-au cerut un document separat privind alcoolemia, pe care ar trebui sa-l cer tot de la politie. Politia mi-a spus ca nu se emite niciun astfel de document separat de anexa2.
Acum, eu ce sa fac, cei de la casco spun ca pana nu au actul de alcoolemie, nu pot sa faca nimic; repet - in amexa 2 scrie negru pe alb "nici un conducator auto nu a consumat bauturi alcoolice".
V-as fi recunoscator pt. o recomandare.
Situatia alcoolemiei se trece fie in PV fie in anexa 2 emise de politie si nu intr-un document separat. Acuzati-i de abuz pe cei de la asigurari si cereti sa va solutioneze dosarul.
Anexa 2 casco
iorgu_alexandru
Buna ziua!daca in anexa 2 este scris ca \"conducatorul auto nu a condus sub influenta bauturilor alcoolice\" este de ajuns pentru cei de la asigurari?va intreb ... (vezi toată discuția)
Buna seara
SoituCostel2013
Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)