avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ANEXA 2 CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ANEXA 2 CASCO

Buna ziua!daca in anexa 2 este scris ca "conducatorul auto nu a condus sub influenta bauturilor alcoolice" este de ajuns pentru cei de la asigurari?va intreb acest lucru deoarece am citit in alte disctuii ca au fost cazuri cand cei de la asigurari ar fi cerut sa fie scris separat de aceasta afirmatie si alcoolemia propriu-zisa.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AdyMarinescu , utilizator 11:26, 10 Iunie 2014
Daca a consemnat politistu ca " nu se afla sub influienta bauturilor alcoolice" nu este nevoie sa mai scrie in mod expres ca alcoolemia era zero. Asta numai din rea vointa si exces de zel sau lipsa totala de profesionalism se poate intampla ca sa va ceara aceasta consemnare.
Pot face cercetari conform legii in termen maxim de 3 luni de la data evenimentului pe dosarele RCA dar pe casco pana la ultimul document solicitat in scris necesar la dosar iar raspunsul la intrebarea dumneavoastra este ca nu aveti alta obligatie fata de cei de la asigurari. Daca intradevar vor sa vada si rezultatul alcooltestului trebuie sa solicite in scris aceasta catre sectia de politie si vor primi raspuns in termen de 30 zile.
O mare dilema ar fi de ce ati completat Anexa 2 pe casco deoarece se solicita dovada de reparatie direct la asiguratorul facultativ.... asta daca nu cumva sunteti vinovat de un accident rutier iar dumneavoastra va reparati masina pe polita facultativa.
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2011
ContSters231828, utilizator
Buna ziua,
Nu pot sa obtin anexa 2 de la Politie.Am dat declaratie ca" mi-am gasit masina zgariata in parcare" si politia mi-a dat o dovada de reparatie.
cei de la casco au facut o adresa prin care cer "o dovada prin care sa rezulte cauzele si imprejurarile evenimentului..."
Raspunsul Politie a fost " susnumitul a cerut doar o dovada de reparatie pentru autoturism..."
Cei de la Casco nu imi deschid dosarul fara anexa 2.
Ce trebuie sa fac pentru a obtine anexa 2?

Va multumesc,
Adrian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire casco - alcooltest neefectuat AndreiBBB AndreiBBB Buna ziua, Va rog mult, un sfat cu privire la urmatoarea problema : Autoturismul propriu (Vw Passat) a fost implicat intr-un incident auto (vinovat fiind ... (vezi toată discuția)
Problema casco - alcoolemie parvusss parvusss Buna ziua, as vrea sa aflu ceva pareri in legatura cu urmatoarea problema: acum o luna am avut un accident din care au rezultat vatamari corporale, vinovat de ... (vezi toată discuția)
Plata dauna casco fonghesy fonghesy Buna ziua, problema mea este urmatoarea, in anul 2006 am avut un accident am intrat cu masina intr-o masina parcata , mentionez ca masina pe care o conduceam ... (vezi toată discuția)