avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Total cheltuieli SC-SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Total cheltuieli SC-SRL

Buna ziua! Ma poate informa va rog cineva cam cat costa infiintarea unui SRL? Si daca se poate si ce cheltueli anuale presupune un SRL?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:46, 1 Octombrie 2011
Cheltuielile privind infiintarea societatii incluzand capitalul social minim de 200 ron nu depasesc 1400 ron in situatia ca intocmiti actele la serviciul de asistenta juridica de la registrul comertului. detalii infiintare aici: [ link extern ]
Chestia cu cheltuielile anuale...depinde de multi factori si nu stiu cine v-ar putea raspunde la aceasta intrebare.
Pai nu sunt aceleasi taxe/impozite pentru toate srl-urile??
Ar fi...dar depinde de activitate, impozit pe venit sau pe profit, rulaj.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva dan chiru dan chiru se poate transforma un srl inregistrat ca platitor de tva in srl neplatitor de tva? (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)