avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fost chirias nu a platit chiria de 4 luni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fost chirias nu a platit chiria de 4 luni

buna ziua vecinul meu platea administratorului chiria fara a primi nici o chitanta in schimb . datorita faptului ca nu mai lucra nu a mai platit chiria si a plecat. Acum administratorul ma intreaba pe mine daca stiu ceva de respectivul chirias. Intrebarea mea este ce poate face proprietarul pentru a recupera bani pe chiriile neplatite daca nu a dat nici o chitanta in 2 ani de cind a inchiriat apartamentul? la ce se poate astepta chiriasul care figureaza inca pe adresa respectiva ? exemplu eu platesc adninistratorului in fiecare luna chiria dar nu primesc nici o chitanta .nu am un contract de inchiriere in care ar trebui sa scrie cit platesc chiria esti inregistrat la politia orasului respectiv avind viza de flotant cum poate face dovada ca ai platit sau nu ne fiind martori sau chitante eliberate ?
va multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2011
balisdanconstantin, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:53, 1 Octombrie 2011
Daca nu exista contract de inchiriere nimeni nu prea poate face nimic la o prima vedere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru chirias ce este indicat:viza de flotant sau mutatie vitto210 vitto210 Inchiriez apartamentul cu acte in regula,cu plata obligatiilor finaciare.Am contractul pe 2 ani si chiriasul mi-a cerut sa schimbe buletinul de la adresa veche ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu c0nteazza c0nteazza Buna ziua. M-am mutat de curand cu viitoarea sotie din orasul de domiciliu in alta localitate. Am luat un apartament in chirie si contractul l-am facut doar pe ... (vezi toată discuția)
Termeni contract inchiriere maria_miriam maria_miriam Buna ziua, tocmai am scapat de un chirias fara contract care m-a lasat cu intretinere si curent neplatite, si doresc sa inchiriez in continuare apartamentul, ... (vezi toată discuția)