avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Acte pentru executare lucrare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Acte pentru executare lucrare

Buna ziua,

Am discutat cu o fima pentru a imi face izolatie exterioara la apartament. Am dat avans fara chitanta, pe parcursul lucrari au aparut unele neregului in efectuare lucrari, am cerut remedierea lor, unele sau reparat altele nu, cand sa terminat lucrare au mai fost cateva nereguli, dar avand 85% din pretul lucrari incasat, a zis ca nu mai repara nimic.

Cand sa platesc si diferenta a zis ca imi da doar factura si chitanta, iar pe factura scrie el cu pixul "Garantie 24 luni".

Ce acte ar trebui sa primesc de la el? Contract prestari servicii? Certificat garantie? Factura si chitanta.

A fost nu stiu ce intelegere intre el si presedintele de asociatie, exdcutantul zice ca nu imi da nici un contract, presedintele de asociatie zica ca face el contract cu firma. E normal asa ceva avand in vedere ca eu am platit direct catre firma de constructie?
Cel mai recent răspuns: acio , utilizator 19:18, 1 Octombrie 2011
Un contract de prestari servicii se incheie anterior inceperii executarii lucrarii. Acum ce sa mai faceti cu contractul?
Mare minune ca ati primit si chitanta si factura, si daca este si pentru suma platita este foarte bine.
Daca factura si chitanta sunt pe numele dvs. si contractul trebuia incheiat tot de dvs. cu societatea prestatoare.
In lipsa contractului practic discutia despre garantie nici nu isi are rostul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2011
adelaida_07, utilizator
Pai asta e problema nu am primit nici o factura si nici o chitanta. Problema este urmatoare, daca asociatia de proprietari poate incheia contract cu firma respectiva si sa imi puna la asociatie valoarea lucrarii? Asa zice presedintele de asociatie, ca face el contract, nu stiu ce intelegere au cei doi. Nu am semnat nimic ca as fi de accord cu executia lucrari sau orice altceva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2011
acio, utilizator
si atunci in ce temei ati platit? si inca direct catre firma respectiva?
sa mers pe incredere, astept luni sa vad daca imi va da factura si chitanta cand voi plati ultima parte (15% din lucrare). De garantie nu mai zic nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut izolatia exterioara la apt.si nu mi s-a dat factura ... aurelia2020 aurelia2020 Am facut izolatia exterioara la apt.si nu mi s-a dat factura nici certificat de garantie iar la receptie am constatat ca lucrarea este neconforma.Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Executare reparatie asociatie de proprietari elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Buna seara, Doresc sa stiu daca este obligatoriu ca reparatiile necesare sa fie executate de catre firme specializate sau se poate lucra si cu persoane ... (vezi toată discuția)
Cine imi despagubeste lucarea? miki3 miki3 Locuiesc intr-un apartament la ultimul etaj, de ceva timp( aprox un an si ceva) am probleme la tavane, in baie si bucatarie, se umezesc, sunt perioade cand se ... (vezi toată discuția)