Am discutat cu o fima pentru a imi face izolatie exterioara la apartament. Am dat avans fara chitanta, pe parcursul lucrari au aparut unele neregului in efectuare lucrari, am cerut remedierea lor, unele sau reparat altele nu, cand sa terminat lucrare au mai fost cateva nereguli, dar avand 85% din pretul lucrari incasat, a zis ca nu mai repara nimic.
Cand sa platesc si diferenta a zis ca imi da doar factura si chitanta, iar pe factura scrie el cu pixul "Garantie 24 luni".
Ce acte ar trebui sa primesc de la el? Contract prestari servicii? Certificat garantie? Factura si chitanta.
A fost nu stiu ce intelegere intre el si presedintele de asociatie, exdcutantul zice ca nu imi da nici un contract, presedintele de asociatie zica ca face el contract cu firma. E normal asa ceva avand in vedere ca eu am platit direct catre firma de constructie?
Un contract de prestari servicii se incheie anterior inceperii executarii lucrarii. Acum ce sa mai faceti cu contractul?
Mare minune ca ati primit si chitanta si factura, si daca este si pentru suma platita este foarte bine.
Daca factura si chitanta sunt pe numele dvs. si contractul trebuia incheiat tot de dvs. cu societatea prestatoare.
In lipsa contractului practic discutia despre garantie nici nu isi are rostul.
Pai asta e problema nu am primit nici o factura si nici o chitanta. Problema este urmatoare, daca asociatia de proprietari poate incheia contract cu firma respectiva si sa imi puna la asociatie valoarea lucrarii? Asa zice presedintele de asociatie, ca face el contract, nu stiu ce intelegere au cei doi. Nu am semnat nimic ca as fi de accord cu executia lucrari sau orice altceva.
sa mers pe incredere, astept luni sa vad daca imi va da factura si chitanta cand voi plati ultima parte (15% din lucrare). De garantie nu mai zic nimic.