Buna ziua,
As dori sa ma lamuresc cu urmatoarea chstiune: daca sunt insarcinata acum, si nu am lucrat si cotizat nimic la stat, nu exista nici un ajutor de la stat ca viitoare mamica? nu exista nici o portita cumva ?mentionez ca in 2010 am lucrat doar 4 luni.
Multumesc
Buna ziua,
As dori sa ma lamuresc cu urmatoarea chstiune: daca sunt insarcinata acum, si nu am lucrat si cotizat nimic la stat, nu exista nici un ajutor de la stat ca viitoare mamica? nu exista nici o portita cumva ?mentionez ca in 2010 am lucrat doar 4 luni.
Multumesc
excuseme a scris:
Buna ziua,
Multumesc
Care este data probabila a nasterii si in ce perioada in anul 2010 ati lucrat cele 4 luni?
Va intreb caci poate daca sunteti la inceputul sarcinii,sa va gasiti un loc de munca pt.8 luni si sa puteti valorifica cele 4 luni prestate in 2010,pt. a beneficia mai apoi de indemnzatia de crestere si ingrijire copil.
~ final discuție ~