in oct.2010 am vindut o masina si radiata fiscal. Noul proprietar nu a inscris-o la politie si circulind cu ea fara rovinieta in dec.2011la vazut o camera fixa si mi-a venit mie amenda,deoarece in baza de date MAI eu eram proprietar. Ce pot face? Am act vinzare si radierea fiscala de la primarie, datate cu 4 luni inainte de incident
:) in exact aceeasi situatie sunt si eu!
Avem 2 posibilitati: sa facem rost de actele masinii pentru inscrierea actualului proprietar si la Politie sau sa il dam in judecata pe actualul proprietar! :) .. care cine stie pe unde e! A meu e prin alte tari am inteles.
Pana atunci.. eu am tot trimis pe notificari pe la Inmatriculari, politii, tribunale, iar cei de la Inmatriculari au fost singurii care au binevoit sa imi raspunda; mi-au trimis o lista cu actele necesare pentru transcrierea masinii :D .. dragut!
Poate cineva sa ne sfatuiasca ceva mai la obiect, concret si de rezolvabilitate urgenta si amiabila! (pe cat posibil)
Multumim anticipat!
Pentru ca am primit deja citatii :)
Le-am trimis notificari, prin care le explic cum sta situatia. Cred ca e suficient deocamdata, pentru cele in curs, cel putin. Doar ca nu vreau sa o tin tot "intr-o veselie".
Eu tot mai spera sa vina respectivul sa faca transcrierea, dar, nu cred ca scap de instanta.
Nu aveti cum sa scapati de instanta pana la solutionarea litigiului ....instanta ar trebui sa constate ca dvs nu mai sunteti proprietarul acelei masini in urma vanzarii acesteia catre o alta persoana , iar politia trebuie sa se indrepte impotriva acesteia.