avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... criterii de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

criterii de evaluare

Am si eu o rugaminte la cine ma poate ajuta!
Am avut control de la ITM si am primit masura sa fac acte aditionale la toti angajatii care sa cuprinda criteriile de evaluare
Daca ma poate ajuta cineva cu criteriile de evaluare la urmatoarele functii:bucatar, ospatar, muncitor necalificat, administrator,barman, sef unitate
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: loredana7703 , utilizator 21:16, 1 Octombrie 2011
Criteriile de evaluare le nominalizati tinand cont de performantele stabilite salariatului prin fisa postului. Nu sunt standardizate si gasiti materiale ajutatoare pe net sau in discutii purtate pe acest forum. Gasiti si cursuri pentru tot ansamblul problemelor de resurse umane. Dorinta de invatare sa fie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2011
ContSters42179, utilizator
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale la cim pt.instiintare modificari cm handaricimarin handaricimarin Dupa modificarea Codului Muncii,societatea este obligata sa incheie acte aditionale cu salariatii prin care sa ii instiinteze de noile prevederi ale codului ... (vezi toată discuția)
Obiective de performanta - renuntare doriacristina doriacristina Tinand cont de faptul ca angajatorul este obligat sa introduca criterii de evaluare insa are dreptul sa stabileasca obiective de performanta, daca acesta a ... (vezi toată discuția)
Obiective evaluare personal bmgabriela bmgabriela Ma intereseaza un model cat mai simplu si clar de fisa cu obiective de evaluare a criteriilor de performanta pentru muncitori necalificati, sau personal in ... (vezi toată discuția)