avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Din nou marea noastra problema CREDITUL PRIMA CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Din nou marea noastra problema CREDITUL PRIMA CASA

Am fost din nou la mai multe banci pentru a vedea daca suntem eligibili pentru creditul Prima Casa.Ce se intampla?Sotul meu detine prin mostenire o casa de 65 m2 si aceasta reprezinta marea problema. Se pare ca nu conteaza in ce stadiu este casa sau macar daca poti locui in ea.Atata timp cat in acte apare o casa pe ei nu ii intereseaza daca ai unde locui.
De la marea majoritate a bancilor raspunsul a fost negativ insa au fost cateva care ne-au dat o solutie.Pot face creditul pe numele meu, pentru ca eu nu am niciun drept asupra locuintei pe care sotul meu a mostenit-o. La bancile care ne-au dat un raspuns afirmativ voi face doar eu declaratia , nu si sotul meu.
Ce parere aveti , in acest caz exista vreo neregula?


Cel mai recent răspuns: SEBASTIAN VITTA , Expert judiciar 04:34, 2 Octombrie 2011
Am vazut si eu aceasta interpretare, oamenii si-au luat creditul. (Sotia avea mostenita o casa pe la tara)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa 2015 , imobil 49.5m2 + 1/8 cota parte din imobil 60m2 Crispy2014 Crispy2014 Buna seara. Am o întrebare la care juriștii băncilor răspund diferit interpretând fiecare textul de lege. Caz concret: -Soția deține un imobil cu ... (vezi toată discuția)
Norme aplicare program "prima casa" alioana alioana In contextul HG 717/2009 cu modificarile care au mai fost si in care se precizeaza la criteriile de eligibilitate pentru achizitia de locuinte prin programul ... (vezi toată discuția)
Eligibilitatte ,,prima casa,, mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Urmaresc de ceva timp pe avocatnet.ro dezbaterea pe tema \"Prima casa\", pentru care va rog sa ma edificati in situatia mea: anul trecut am ... (vezi toată discuția)