avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Se poate cere instantei, in cazul unei cereri de executare silita, respingerea cererii, pe motiv ca debitorul a ramas fara loc de munca. O asemenea adresa s a facut si catre banca, insa fara nici un fel de raspuns - este de mentionat faptul ca in cererea adresata bancii s a mentionat un termen de la care debitorul poate realua plata creditului .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Irina S. , utilizator 19:20, 2 Octombrie 2011
Nu constituie un motiv al anularii executarii silite, cel mult instamnta poate acorda un termen de gratie
...si numai daca este investita cu o asemenea cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare silita Winnetou2006 Winnetou2006 Buna ziua, Am o sentinta civila prin care o societate comerciala a fost obligata sa imi plateasca o suma de bani. Problema este ca sentinta am obtinut-o in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare, prescriptia dreptului de a cere executarea silita. Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Zalau, Salaj Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Zalau, Salaj Buna. Am pe rol o contestatie la executare unde se trage de timp la maxim, si pana se va solutiona definvitiv si irevocabil se va fi implinit termenul de ... (vezi toată discuția)
Punere in executare hotarare definitiva amuri amuri Buna seara! Am o hotarare definitiva si vreau sa o investesc cu titlu executoriu. Doresc sa stiu daca este obligatoriu sau nu ca aceasta hotarare ... (vezi toată discuția)