avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... asigurat OPSNAJ
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

asigurat OPSNAJ

Buna ziua, stiti cumva daca mama mea care este pensionara si este asigurat OPSNAJ , poate trece la CASMB ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tulceanul , utilizator 09:59, 3 Octombrie 2011
Cred ca mama Dvs. este inscrisa in lista unui medic de familie, care apartine de OPSNAJ. Va spun acest lucru deoarece atat eu, cat si parintii mei suntem asigurati la OPSNAJ.
Daca doriti ca mama Dvs. sa se inscrie la CASMB, trebuie sa schimbati in primul rand medicul de familie, care sa fie inscris in listele acesteia.
SIMPLU ! inscrieti-va la un medic de familie care lucreaza cu CASMB si el face in continuare ce este necesar . sanatate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma transfer de la casa opsnaj la cjas? iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu daca ma pot muta de la casaopsnaj la alta casa de asigurari. (vezi toată discuția)
Opsnaj noidoi noidoi Buna ziua. Sotul meu are o problema cu asigurarea de sanatate si poate ma ajutati cu un raspuns. In luna febr si-a schimbat job-ul de la o firma la alta, insa ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Nu stiu daca am postat unde trebuie. Imi cer scuze. Am si eu nevoie de un ajutor in urmatoarea situatie. Inteleg ca persoanele asigurate au ... (vezi toată discuția)