Buna ziua! Nu stiu daca am postat unde trebuie. Imi cer scuze. Am si eu nevoie de un ajutor in urmatoarea situatie. Inteleg ca persoanele asigurate au obligaţia de a fi înscrise pe lista unui medic de familie. Potrivit site-ului Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), asiguraţii de sănătate au posibilitatea de a schimba medicul de familie după o perioadă de cel puţin 6 luni de la data înscrierii pe lista acestuia. Problema se pune in felul urmator: Daca ma mut din orasul unde am medicul de familie (Craiova) in alt oras (Oradea) dupa 2 luni de cand m-am inscris la medicul de familie? Atunci cum ramane cu medicul de familie? MA pot inscrie la un alt medic de familie in orasul in care m-am mutat recent, chiar daca au trecut doar 2 luni de cand m-am inscris la medicul de familie in orasul Craiova?
Va multumesc!
Da, puteti sa va inscrieti si mai devreme de 6 luni la un nou medic de familie cu o cerere aprobata de la noua casa de asigurari din judetul respectiv (Oradea).
Viza de flotant
todea daniel
Buna seara.Avand viza de flotant,la ce consultatii medicale gratuite,internari,am dreptul in localitatea unde am obtinut aceasta viza.Mai precis,m-as putea ... (vezi toată discuția)