avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza de flotant

Buna seara.Avand viza de flotant,la ce consultatii medicale gratuite,internari,am dreptul in localitatea unde am obtinut aceasta viza.Mai precis,m-as putea inscrie la un medic de familie pe durata acestei vize in localitatea respectiva??
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 18:48, 25 Februarie 2012
Daca sunteti asigurat aveti acelelasi drepturi ca si orice alt asigurat din oras. Nu se face nici o diferentiere intre cei cu domiciliu si cei cu resedinta
Schimbarea medicului de familie se face doar dupa 3 luni de la inscrierea anterioara.
Pentru a va muta pe lista altui medic de familie trebuie sa depuneti o cerere la medicul la care doriti sa va inscrieti cu precizarea numelui medicului la care ati fost inscris impreuna cu dovada calitatii de asigurat.
Vedeti mai multe aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii medicale valentina33 valentina33 Am fost inscrisa incepand cu 30sept 2010 la un medic de familie din bv ,iar de la 1 decembrie 2010 m-am mutat la alt medic de familie din campina ptr ca m-am ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Nu stiu daca am postat unde trebuie. Imi cer scuze. Am si eu nevoie de un ajutor in urmatoarea situatie. Inteleg ca persoanele asigurate au ... (vezi toată discuția)
Medic de familie Niculescu_Adrian Niculescu_Adrian M-am mutat de curand in Bucuresti cu, chirie si am adresa de domiciliu in alt oras. Pentru a-mi schimba medicul de familie am nevoie de viza de flotant? (vezi toată discuția)