avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Radet nu-mi aproba debransarea din cauza unui vecin!!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Radet nu-mi aproba debransarea din cauza unui vecin!!!!

Deci , o sa incerc sa fiu cat se poate de scurta sa nu plictisesc pe nimeni.

Asadar : am reusit si ne-am montat centala pe gaze. Insa unul dintre vecini respectiv vecinul de dedesupt s-a razgandit si nu mai e de acord cu aceasta centrala.

Noi am taiat tevile pentru ca vecinii de la 2 si 3 nu le mai au si practic asta a fost dorinta lui , sa-si taie tevile si sa-si aeriseasca singur caloriferele.

Acum cei de la Radet vor sa vada ca el si-a montat aceste aerisitoare dar dumnealui nu imi da drumul la usa si ma tot ameninta ca o sa ma dea in judecata ca mi-am pus centrala fara acordul dumnealui.

Ce pot face??:(( Voi si nevoita sa platesc si incalzirea furnizata de Radet si Gazele de la Distrigaz???#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters43672 , utilizator 12:45, 12 Septembrie 2008
Si totusi.....ii sugerati o rezolvare?
elga50 a scris:

Si totusi.....ii sugerati o rezolvare?
pai tocmai i-am sugerat aceasta rezolvare.
neavind cum sa intre in casa vecinului, a lasat instalatia cum a fost initial.
vecinul de jos, prevazator din fire, pentru a nu se ruga mereu de cel cu centrala ca sa ii faca aerisirea, a decis sa-si taie singur tevile ca sa-si monteze aerisitoare, urmind ca acest precedeu sa fie facut personal, de la dinsul din apt. demontarea tevilor NU POATE FI FACUTA DECIT DE LA VECINUL DE JOS, ACEST FAPT DISCULPINDU-L PE CEL CU CENTRALA SI OBLIGINDU-L PE CEL DE JOS SA MONTEZE AERISITOARELE.
ca nu s-a intimplat asa, este o alta poveste, dar asta trebuie el sa sustina, logica si tehnica dindu-i dreptate ;)
Deci!!!! Eu ce pot face in situatia asta??? Cale de impacare practic nu exista, este un coflict numai de el stiut, noi nu avem nimic cu el, abia ne-am mutat in vara asta in acest apartament, si el sustine ca el face legea in cartier si ca vrea" sa ne joace cum vrea el"

Cand am spus la Radet ca asta a fost dorinta lui mi s-a spus ca trebuie semnatura lui ca el si-a dorit aceste aerisitoare. Credeti ca de stiam ca se va ajunge in aceasta situatie nu le lasam la mine in casa????
Poate nu inteleg eu ceva , poate imi scapa , dar credeti-ne suntem debusoleti, nici nu am apucat sa ne bucuram de casa cea noua.
Ajutati-ne va roggggg!!!!!:((:((:((
V ati montat sau nu centrala? .Daca e montata faceti adresa la asociatie ca nu mai beneficiati de caldura . Singura problema este ca daca cineva vrea sa reinstalati reteaua termica,v a trebui sa o faceti.Radetul se opreste la...iesire gigacalorimetru.

Alte discuții în legătură

Taierea tevilor-parte comuna din apartament calistita calistita Buna ziua Sunt administrator la o asociatie de proprietari. In cdrul asociatiei un proprietar, de la etajul 4/4, a facut debransare totala, taind si partile ... (vezi toată discuția)
Debransare Dianabz Dianabz M-am debranșat de la rețeaua comuna stau la etajul 1si doar vecinul de la parter mai este branșat la comun.l am întrebat dacă pot face aerisitoarele pe ... (vezi toată discuția)
Debransare machiavelli machiavelli Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)