avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita datorita unui angajament de plata ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita datorita unui angajament de plata nerespectat

BUN GASIT !Va rog sa binevoiti a-mi ajuta cu raspuns la intrebarile mele legate de un angajament de plata facut in fata notarului pe care debitorul nu l-a respectat .termenul de plata al imprumutului ce i l-am dat a expirat de mult iar el a 'disparut' ,acum daca deschid dosarul pt executie am vreo sansa sa recuperez ceva tinand cont ca bunurile ii sunt trecute pe numele mamei lui(tatal -decedat) ?oare la dezbaterea mostenirii cu fratii lui e posibil ca particica lui sa o treaca direct nepotilor?acest dosar odata deschis este valabil pana la achitarea totala a platii ?daca debitorul moare fara a ma despagubi urmasii preiau datoriile???de evaluarea si vinderea bunurilor confiscate cine se ocupa??va multumesc anticipat ,si sanatate maxima va doresc!
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 20:30, 2 Octombrie 2011
Executarea silita se face asupra bunurilor debitorului.
In cazul in care debitorul nu are bunuri sau bunurile pe care le detine sunt insuficiente sa acopere creanta integral, atunci executarea va continua pana la recuperarea totala a creantei. Trebuie sa fiti atent doar ca executarea sa nu se perime.
Dupa moartea debitorului, datoria trece asupra mostenitorilor.
Creditorul are posibilitatea sa ceara anularea actelor frauduloase intocmite de debitor, precum ar fi renuntarea la succesiune.
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se da urmatoare situatie: 1996: moare bunicul iar bunica ramane ... MariuIrimia MariuIrimia Se da urmatoare situatie: 1996: moare bunicul iar bunica ramane in apartamentul care-l foloseau impreuna cat si un garaj 1997: moare tatal meu Raman ... (vezi toată discuția)
Moștenire apartament Adi20000 Adi20000 Dacă se poate un ajutor cu privire la următoarea problema. O bunica are un apartament. Are doi copii. Fata si băiat. Băiatul a decedat. Fata traieste. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un frate de-al meu a facut un angajament de plata ... Mary-Mar Mary-Mar Buna ziua, Un frate de-al meu a facut un angajament de plata cu cei de la Kruk, in urma unui imprumut de la BCR pe care nu a reusit sa-l plateasca. In urma cu ... (vezi toată discuția)