avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Neobligativitate examen definitivat avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Neobligativitate examen definitivat avocatura

Am inteles ca pentru anumite profesii juridice gen consilier juridic, mediator, arbitru, consilier de proprietate intelectuala sau industriala si probabil si altele se poate deveni avocat definitiv doar devenind definitiv in una din profesiile juridice mai sus amintite. E adevarat?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:10, 4 Octombrie 2011
Iulian81 a scris:

Domnu' avocat eu nu gasesc nici o lege pe cdep.ro :((

Link-ul dat de catre dl avocat este valabil si legea este acolo,poate nu stiti unde sa cautati.
L. 51 o puteti gasi si aici (republica in 2011):

[ link extern ]
;)
Am apasat toate linkurile si nu apare nimic....:-/
Incercati sa schimbati browserul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere profesia de avocat stefania33 stefania33 Care sunt conditiile de a accede in profesia de avocat daca esti doctor in drept? (vezi toată discuția)
Inscriere executor bancar la examenul de definitivat (avocati) Francesca.Nan Francesca.Nan As vrea sa stiu daca un executor bancar cu o vechime de 3 ani in profesia de consilier juridic si 2 ani si 4 luni in functia de executor bancar, poate sa ... (vezi toată discuția)
Intrare in avocatura fara examen, vechime minima 5 ani 11. Articolul 19 se modifica si va avea urmatorul cuprins: \"Art. 19 (1) Calitatea de avocat definitiv se dobandeste in baza unui examen organizat de ... (vezi toată discuția)