avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sechestru asigurator si prejudiciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sechestru asigurator si prejudiciu

Buna ziua.Imi cer scuze ca va tot deranjez cu intrebarile mele.A inceput procesul pe fond si avocata mi-a sugerat sa mmerg pe recunoastere la fel cum mi-ati sugerat si fumneavoastra.O sa trebuiasca sa platesc prejudiciul stabilit de ei prin convorbirile telefonice? Care se ridica la 4 miliarde lei vechi.Din convorbirile telefonice as fi carat 33000 de pachete de tigari.Dupa ce am venit acasa de pe arestul politiei Botosani am cerut in instanta sa i-mi schimbe masurile de siguranta.Am reusit sa le schimbam mai putin parasirea tarii.M-am apucat de scoala de soferi profesionista si mi-am infiintat o societate comerciala unde eu sant administrator.Mi-am luat un camion pe aceastra societate se poate pune sechestru pe camion ca sa recupereze prejudiciul adus de mine? Sant obligat sa platesc prejudiciul acela? Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:46, 5 Octombrie 2011
Eu personal nu am evazionat statul si nici nu am de gand iar atata vreme cat nu sunt avocatul domnului nu vad de ce nu m-as bucura ca statul lucreaza. Daca este nevinovat si va avea un avocat bun nu va pati nimic, in caz contrar va suporta consecintele faptelor sale.
Alex,sti si tu ca o parte considerabila din banii din contrabanda au mers la partidele tarisoarei noastre... daca se pune problema de platit sa plateasca toti.Dar nu o sa vezi...
oricum trebuie apreciate sfaturile primite, trebuie sa treci toate bunurile de pe numele tau pe alte persoane precum si partile sociale ale societatii pe care ai deschiso, dar la care poti sa ramai in continuare administrator, pentru a avea controlul activitatii.Orice avocat te-ar reprezenta sunt sigur ca-ti va da acest sfat, chiar si dl care a fost un pic poate revoltat pe evaziunea din vami, dar care cred ca s-a referit la marea evaziune, nu la cateva pachete de tigari.
Daca le trec pe sotie e ok?
nu cred fiindca bunurile cumparate in timpul casatoriei sunt bunuri comune si va pot pune sechestru pe jumatatea care va revine. Societatea puteti sa o treceti pe sotie si eventual bunurile pe societate, dar trebuie sa stiti ca veti avea cheltuieli mai mari cu impozitele la primarie pentru auto si imobiliare pe firma.

Alte discuții în legătură

Contrabanda tigari taviflavi taviflavi Am fost implicat in contrabanda cu tigari { descinderile din 8 februarie 2011} .As vrea sa stiu cum mi-a calculat serviciul investigatii frauda prejudiciul la ... (vezi toată discuția)
Masina confiscata in vama la bulgari colteanu colteanu Am si eu o mare problema si anume, saptamana trecuta, mi-a cerut un prieten masina proprietate personala pentru a merge o zi pana in Turcia ca sa se ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors?? emanuellen emanuellen Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)