Buna ziua.Imi cer scuze ca va tot deranjez cu intrebarile mele.A inceput procesul pe fond si avocata mi-a sugerat sa mmerg pe recunoastere la fel cum mi-ati sugerat si fumneavoastra.O sa trebuiasca sa platesc prejudiciul stabilit de ei prin convorbirile telefonice? Care se ridica la 4 miliarde lei vechi.Din convorbirile telefonice as fi carat 33000 de pachete de tigari.Dupa ce am venit acasa de pe arestul politiei Botosani am cerut in instanta sa i-mi schimbe masurile de siguranta.Am reusit sa le schimbam mai putin parasirea tarii.M-am apucat de scoala de soferi profesionista si mi-am infiintat o societate comerciala unde eu sant administrator.Mi-am luat un camion pe aceastra societate se poate pune sechestru pe camion ca sa recupereze prejudiciul adus de mine? Sant obligat sa platesc prejudiciul acela? Va multumesc anticipat.
Da,cauza se afla in instanta si dupa cum am mai spus,primul proces sa amanat.Cred ca se vor amana multe altele#-o.Sa trec societatea pe sotia mea?Asta ar fi cel mai indicat?Oricum prejudiciul acela nu stiu cum as putea sa il platesc si daca ma obliga sa il platesc nu stiu ce voi face.Poate esalonat....dar cred ca o sa platesc tot restul vietii,ca e suma foarte mare.Poate daca iau un credit,ceva :D...O sa facem contestatii la suma aceea ca e foarte mare.Prima si prima data doamna procuroare a zis ca am transportat 39000 de pachete,apoi 37000 si ultima varianta este 33000.Nu stiu ce sa spun...Sa calculezi un pachet de tigari la 12 ron pret de Kent,cand eu cumparam de la ei plugaru,doina si mai rar winston togari foarte ieftine.Ce porcarie...
Voi ce ziceti? O sa iau cu suspendare sau cu exacutare,daca merg pe recunoastere? Sau nu ar trebui sa merg pe recunoastere? Avocata mea asa ma sfatuit(sa merg pe recunoastere):surrender:
sun multe probe concrete.mergi perecunoastere,dar vezi ce recunosti.fi inteligent.cu suspendare va fi pedeapsa,sau eliberat sub control judiciar cel mult.nu ai antecedente penale.
este posibila o condamnare cu suspendare in cazul recunoasterii comiterii faptei in cazul in care achiti prejudiciul sau faci dovada ca nu ai bunuri pe numele tau si esti dispus sa ti se opreasca din salar(ar fi bine sa ai carte de munca cu care sa faci dovada ca lucrezi) dar revin cu o intrebare, cine si cum a stabilit valoarea prejudiciului?
Contrabanda tigari
taviflavi
Am fost implicat in contrabanda cu tigari { descinderile din 8 februarie 2011} .As vrea sa stiu cum mi-a calculat serviciul investigatii frauda prejudiciul la ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors??
emanuellen
Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)